Під час ранкової пробіжки поліцейський затримав озброєного порушника (Відео)

Підполковник поліції Сергій Горяний затримав порушника недільного ранку, під час пробіжки навколо Тернопільського ставу. Чоловік з двома товаришами були в селі Біла, коли почули постріли.

– Серед вулиці помітив чоловіка у камуфляжі, той якраз ховав за пояс предмет, схожий на револьвер, – розповідає Сергій Горяний. – На моє  прохання підняти руки і не рухатися зловмисник став відступати і різко спробував вихопити зброю. Озброєного незнайомця вдалося затримати та викликати наряд поліції.

Правоохоронці затримали зловмисника згідно статті 208 КПК. Ним виявився житель села Біла, 1971 року народження. У нього вилучили зброю, схожу на саморобний револьвер. Проте це ще з’ясують експерти, куди направили вилучений речовий доказ.

Зловмиснику оголосили підозру у вчиненні правопорушення, передбаченого частиною 1 статті 263 ККУ – незаконне поводження зі зброєю. Вирішується питання про обрання міри запобіжного заходу.

Попередня стаття

Під вартою житель Підгаєцького району, який жорстоко побив двох хлопців

Наступна стаття

Янголи – на захист. На Тернопільщині 71-річний майстер подарував односельцям чотири скульптури

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.