На Тернопільщині представили керівника обласного осередку партії «Слуга Народу»

Тернопільську обласну організацію партії «Слуга Народу» очолив 45-річний Володимир Гевко — народний депутат України

Рішення призначити керівником Тернопільської парторганізації Володимира Гевка ухвалили 5 червня члени обласної партійної організації під час конференції регіонального партійного осередку. Його кандидатуру також затвердила Вища рада партії.

Під час представлення народна депутатка України, заступниця голови фракції«Слуга Народу»Євгенія Кравчук підкреслила, що той факт, що відкриття штабу співпало із початком передвиборчої кампанії – це збіг. Партійні організацій будуть не тимчасовими, а діятимуть і після місцевих виборів.

«Ще 15 лютого ми обрали керівні органи партії, модернізували статут,презентували наш центральний офіс, запустили Громадський хаб, Інформаційний хаб. Але щойно ми приступили до активної розбудови партійних структур – почалася епідемія коронавірусу. І ми вирішили, що, по-перше, не будемо нікого наражати на небезпеку, проводячи партійні збори. По-друге, голова партії Олександр Корнієнко запропонував – і ми його підтримали в цьому – відмовитися від бюджетних коштів, які, згідно із Законом, надійшли на фінансування партії. Ці гроші ми передаємо на боротьбу з епідемією коронавірусу та подолання її наслідків.  Поки що ми єдина партія, яка відмовилася від державного фінансування на користь людей», – пояснила Євгенія Кравчук.

Володимир Гевко подякував колегам депутатам за довіру і зазначив, що Тернопільський штаб – місце, де знатимуть проблеми жителів краю і допомагатимуть їх вирішити.

«Наша команда на чолі з Володимиром Зеленським прийшла не виборами займатися, а змінювати Україну від Києва до найменшого села.Ще під час парламентської кампанії ми обіцяли встановити постійний зворотній зв’язок з громадянами. Для цього потрібні представництва партії. Наш штаб – постійно діючий осередок спілкування з мешканцями нашої області», – зазначив Володимир Гевко.

 

 

Попередня стаття

“Бізнес” на краденому. Тернополянину оголосили підозру в привласненні велосипедів (Відео)

Наступна стаття

Стало погано під час ультрамарафону: померла спортсменка Катерина Катющева

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.