Поблизу Кам’янок на Тернопільщині – дві смертельні аварії за добу (Фото/Відео)

За добу в Підволочиському районі стались дві аварії, в яких загинули водії. Про це повідомили в пресслужбі патрульної поліції та Нацполіції області.
У селі Кам’янки Підволочиського району в ДТП загинув 59-річний житель Підволочиського району. Аварія сталась 16 червня близько 22 години. Водій був за кермом автомобіля ВАЗ. У цій аварії під час зливи зіткнулись чотири машини.
У поліції кажуть, що кермувальник легківки ВАЗ, рухаючись з боку Тернополя, на перехресті пригальмував, аби здійснити поворот ліворуч. У цей час за цим автомобілем рухались ще два транспорти. Водій вантажівки MAN, аби уникнути зіткнення, з’їхав у кювет, а мікроавтобус Peugeot Boxer за інерцією врізався в легківку. В результаті цього ВАЗ викинуло на смугу зустрічного руху, де він протаранив ще й вантажний автомобіль DAF.

Друга ДТП сталась 17 червня, близько 17 години. Поблизу села Кам’янки, на трасі М-12, в аварії загинув водій BMW. За словами речниці патрульної поліції Катерини Басалиги, 48-річний чоловік не впорався з керуванням і наїхав на відбійник. Від отриманих травм він помер на місці аварії. Слідчо-оперативна група встановлює обставини ДТП.

Попередня стаття

Короткочасні грози, град і пориви вітру: синоптикиня розповіла про погоду на Тернопільщині

Наступна стаття

У Тернополі знову посилили карантин. Що заборонено

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.