На Монастирищині ріки виходять з берегів (Фото)

Значне підняття рівня води в річках спостерігають 24 червня жителі Монастириського району. Вранці фото затоплених берегів річки Горожанка в селі Устя Зелене опублікували користувачі соцмережі Facebook.

За словами місцевих жителів, водойма сильно розлилась, якщо підніматиметься і надалі, можливе серйозне підтоплення.

– У звичайному стані води у цій річці до пів метра більше не було, а так на цій фото і в теперішньому стані – до кількох метрів, – коментує Христя Христина.
– За минулу добу на Монастирищині рятувальників до ліквідації наслідків підтоплень не залучали, – повідомила речниця Управління ДСНС області Ірина Крупа.
Нагадаємо, вчора рятувальники попереджали про можливе підтоплення заплав та угідь в окремих населених пунктах. Жителів закликають бути обережними та дотримуватись правил безпеки.

Попередня стаття

За добу в області +42 інфікованих вірусом Covid-19

Наступна стаття

Під Тернополем впіймали чоловіка, який вивіз сміття до лісу (Відео)

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.