“Одужую завдяки вашій допомозі”: теребовлянку Наталю Борисюк прооперували

Теребовлянка Наталя Борисюк поділилась радісною новиною – 1 липня їй зробили першу операцію. Жінка дякує всім, хто долучився до збору коштів для боротьби за її життя та здоров’я, – пише “Файне місто”.

Зараз Наталя Борисюк перебуває у Києві. Її лікує український пластичний хірург Ростислав Валіхновський. Як розповіла теребовлянка, перший етап операції пройшов успішно. Тривала вона 4 години. Приблизно через два місяці на неї очікує друга операція.

– Я щиро вдячна добрим людям, які допомогли мені зібрати 11 тисяч євро. Це родичі, сусіди, друзі, знайомі, однокласники, теребовлянці, одногрупники та зовсім чужі люди по всій Україні і за кордоном, яких я ніколи не бачила. Ці люди прийшли мені на допомогу в такий важкий для нас усіх час. Саме завдяки вам усім і вашим щирим молитвам з вірою в Бога, я змогла пройти перший складний етап операції. Нехай вас усіх і ваші сім’ї завжди Бог оберігає і міцного здоров’я посилає, – сказала Наталя Борисюк.

За першу операцію жінка заплатила 10 тисяч євро. Приблизно через два місяці на неї чекає друге хірургічне втручання. Загалом залишилось пройти ще 3 операції, далі – реабілітація. Щоб продовжити лікування, потрібно зібрати ще 14 тисяч євро – це вартість тих операцій, які ще залишились. Тож збір коштів продовжується.

Завдяки благодійникам скоро жінка повернеться додому здоровою та щасливою.

Реквізити для допомоги:

Рахунок Приватбанку: 4149 4991 0554 6871

На ім’я Борисюк Наталія Романівна

Нагадаємо, у березні цього року жителька Теребовлі Наталя Борисюк попросила допомоги у соцмережі. На її звернення відгукнулись чимало небайдужих. 29 червня жінка вирушила вирушила до столиці. У Києві на неї вже очікувала команда медиків, яка повертатиме жінці не лише красу, а й рятуватиме її життя від загрози.

Більше: “Дітям потрібна здорова мама”. Допоможіть зібрати гроші на операцію жительці Теребовлі

Попередня стаття

У Тернопільській області – 32 нових випадки коронавірусу

Наступна стаття

Заборона танців, або як у Тернополі борються із коронавірусом

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.