«За майбутнє, в якому…» – тернополяни ділились баченням розвитку міста (Відео)

Майбутнє – з чистого аркуша. Тернополяни діляться баченням розвитку міста.

– Хочу, аби місто було сучасне, з новими технологіями і гарними дорогами, – тернополянка Аліна 

За годину на брендованій стіні майже не залишилось місця.

Чисті вулиці, затишні парки, європейські дороги – про це мріють учасники акції «Розкажи про майбутнє».

– Люди пишуть те, що їм болить особисто. Хтось бачить майбутнє без корупції і свавілля поліції, пенсіонери – майбутнє з високими зарплатами і пенсіями, молоді бракує розважальних центрів, – громадська активістка Любов Вовк.

– Важливо почути думки людей, нагадати про їхнє майбутнє через 10 років. Зараз багато задумуються, що написати і що їх чекає, – співорганізатор акції «Розкажи про майбутнє» Рустам Ергешов.

– Українці хочуть брати участь у самоврядуванні, тому важливо подавати пропозиції, а влада має їх втілювати. Ми хотіли почути тернополян і разом будувати майбутнє, – голова Тернопільської обласної організації політичної партії «За майбутнє» Володимир Болєщук.

Ідеї та напрацювання для розвитку міста вже є. Долучатись до його творення мають самі жителі, – каже громадський активіст Василь Томчишин

– Люди часто обирають владу імпульсивно і не розуміють, чому місто рухається не в тому напрямку. Від кожного голосу залежить майбутнє нас і наших дітей. Це мають бути ефективні менеджери та управлінці, господарники, які вже на своєму прикладі показали, що можуть щось змінити, – громадський активіст, співорганізатор акції «Розкажи про майбутнє» Василь Томчишин.

Записати побажання прийшов і депутат міськради Петро Болєщук зі своєю сім’єю.

– Я пишу про щасливе дитинство, – Вероніка.

– Дуже люблю своє рідне місто Тернопіль і моє завдання як депутата, політика, громадянина зробити все, щоб наше місто було красивішим і безпечнішим, – депутат Тернопільської міської ради Петро Болєщук.

Разом з містянами напис на стіні залишив народний депутат Іван Чайківський.

– Люди хочуть працювати вдома, розвивати економіку. Ми показуємо, що в Україні можна розвивати підприємництво, бізнес, створювати робочі місця і чесно платити податки. З них і будується наше майбутнє. Тішуся, що в команді – більшість господарі, які можуть гарантувати краще майбутнє нашим виборцям, – народний депутат України Іван Чайківський.

Пропозиції тернополян – дороговказ для політичної партії «За майбутнє». Їх планують реалізувати, аби виправдати довіру людей.

Попередня стаття

«Проблеми туризму на Чортківщині вирішить міжмуніципальне співробітництво», – Іван Стечишин

Наступна стаття

Народний депутат Іван Чайківський смакував хлібом «Файного пекаря»

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.