Народний депутат Іван Чайківський смакував хлібом «Файного пекаря»

“Такі люди думають за майбутнє. Це приклад справжнього господаря, що працює на своїй землі, даючи роботу українцям і сплачуючи податки в бюджет громади”, – поділився враженнями Іван Чайківський, якого на Тернопільщині знають як доброго господаря, людину, яка до приходу у парламент створила потужне агропідприємство та забезпечує гідною роботою тисячі земляків.

На підприємстві “Файний пекар” у Чорткові роблять живий хліб на дровах. За давніми рецептами, знайомими нам змалку.
– За нашим хлібом вже напитують, – так починає знайомство народного депутата Івана Чайківського зі своїм підприємством його засновник та директор, знаний у Чорткові господар Віктор Хом’як.

На території чисто й охайно, пахне дитинством і хлібом, від чого стає млосно. Чи то від запаху, чи то від спогадів…

– Ми починали практично з нуля, – пригадує пан Віктор. – Але завжди керувалися істиною: люди мають мати хліб і до хліба. І наш хліб повинен бути найкращим, смачним, поживним, натуральним і корисним.

Депутат Верховної Ради ознайомився з технологією випікання.
– Я вражений. Адже тут печуть на дровах, більшість процесів – ручної роботи. І саме це, а також любов до хліба всього персоналу робить його унікальним, – ділиться враженнями Іван Чайківський.

Дистрибуцію випічки “Файного пекаря” починали з … циркуля, яким від Чорткова вимальовували свої транспортні можливості.

Потім потрохи розширялися. Зараз із діяльності підприємства справно йдуть відрахування до бюджетів різних рівнів, формується база для економічного зростання регіону.

– Я завжди думаю за майбутнє: і своє, і своєї родини, і всіх працівників та українців загалом, – каже Віктор Хом’як.
Підприємець мріє, щоб молодь залишалася в Україні, не думала про заробітки і могла тут забезпечувати своє життя та життя своєї сім’ї.

– Підтримую прагнення підприємця. Адже від рідної землі ти набираєшся сил і натхнення. Тоді і хліб смачніший і вода солодша, – каже Іван Чайківський. Добрий господар зі щирою усмішкою – Віктор Хом’як – справжній будівничий та патріот. Він є прикладом для працівників і для всіх, хто з Україною пов’язує своє майбутнє.

Автор: Ліда Вітрянна

Попередня стаття

«За майбутнє, в якому…» – тернополяни ділились баченням розвитку міста (Відео)

Наступна стаття

«Плани реалізовуються», – Ігор Сопель про ремонт дороги М-19 (Відео)

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.