«Плани реалізовуються», – Ігор Сопель про ремонт дороги М-19 (Відео)

У червні на Тернопільщині почали ремонтувати автомобільну дорогу М-19 у напрямку «Тернопіль – Заліщики».

Зараз виконуються роботи з влаштування вирівнюючого шару асфальтобетону, – каже виконроб ТОВ «Техно-Буд-Центр» Володимир Кремінський.

Дороги в області відбудовують за програмою Президента України «Велике будівництво».

Програму «Велике будівництво» ініціював Володимир Зеленський. Ми розпочали будівництво цієї дороги і зараз активно її продовжують ремонтувати. Також і теперішній голова обласної адміністрації Володимир Труш активно допомагає. Я впевнений, що до кінця 2020 року цей відрізок дороги М-19 буде завершено, – голова Тернопільської ОДА (2019 – 2020 рр.) Ігор Сопель.

Траса М-19 – «Доманове – Ковель – Чернівці – Тереблече» – дорога міжнародного значення. Загалом на ремонт шляхів краю цьогоріч скерують рекордну суму – майже 3 мільярди гривень.

Не секрет, що в Україні та області стан доріг не був задовільний, але з приходом нової команди Президента Володимира Зеленського він покращився. Будуються нові дороги, і ця тенденція буде зберігатись у майбутньому, – голова Тернопільської ОДА (2019 – 2020 рр.) Ігор Сопель.

Ремонт дороги М-19 в Тернопільській області планують завершити восени цього року.

Попередня стаття

Народний депутат Іван Чайківський смакував хлібом «Файного пекаря»

Наступна стаття

Перший ремонт за 50 років. У Хоросткові капітально оновлюють школу (Відео)

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.