На вулиці Тролейбусній «Тернопільбуд» зводить сучасний житловий комплекс (Відео)

Житловий квартал у затишному мікрорайоні. На вулиці Тролейбусній компанія «Тернопільбуд» зводить 7 багатоповерхівок.

– Сьогодні збудували три об’єкти, четвертий і шостий на стадії будівництва, – головний архітектор проєкту Михайло Кичко.

У двох уже мешкають тернополяни, у третій – незабаром заселяться їх власники. Десятиповерхівки споруджують з цегли та утеплюють.

– Фасади з облицювальної цегли природного кольору, вона дуже ефективна і тепла. Роботи виконуються дуже якісно, усі вимоги враховуються, – головний архітектор проєкту Михайло Кичко.

Забудова компактна, відповідає будівельним нормам. Будинки гарно освітлюються і розміщені так, щоб якнайменше потрапляло шуму. Поруч з багатоповерхівками ігрові майданчики та зони відпочинку.

– Біля кожної багатоповерхівки спроєктовано пандуси, а також лавочки, квітники й дитячі майданчики, – головний архітектор проєкту Михайло Кичко.

Окрім гостьових стоянок, для сотні автівок передбачений двоповерховий паркінг. Поблизу кварталу дитсадки, школи, парк – усе для комфортного проживання. За деталями звертайтесь у відділ продажу ТОВ «Тернопільбуд».

 

Попередня стаття

Поліцейські нагородили тернополян за порятунок дітей і затримання зловмисника (Відео)

Наступна стаття

На Кременеччину з’їжджаються родини загиблих воїнів з усієї України (Фото)

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.