Поліцейські нагородили тернополян за порятунок дітей і затримання зловмисника (Відео)

Поліцейські нагородили грамотами двох тернополян. Один з них врятував дітей від пожежі, інший – затримав винуватця ДТП.

Малолітніх дітей з палаючої квартири 2 серпня врятував ветеран органів внутрішніх справ Володимир Масира.

Він погасив задимлення ще до приїзду екстрених служб.

– Я спускався ліфтом з дев’ятого поверху і відчув запах диму. На першому поверсі метушились люди й кричали, що говорить квартира, – пригадує тернополянин. – Я знав, що там є малі діти. Підійшов до дверей і вмовив відчинити їх. Діти мене послухали. Вони вчасно вийшли на вулицю, бо в хаті вже диміли двері, – розповів Володимир Масира.

Також нагородили Ігоря Бортника. Він допоміг затримати правопорушника, який наїхав на дитину на вулиці Лесі Українки й покинув місце ДТП.

Зі слів Ігоря Бортника, авто збило дитину на пішохідному переході.

– Це сталося за долі секунди. Дитина впала й до неї підбігла перехожа. Винуватиць аварії втік. Довго не думаючи, я поїхав за ним аж на вулицю Довженка. Мені вдалося з ним поспілкуватися й переконати чоловіка повернулися на місце скоєння ДТП, – розповів тернополянин.

Правоохоронці подякували жителям обласного центру, які проявили небайдужу громадянську позицію.

Попередня стаття

Голий чоловік виліз на дах під’їзду на проспекті Бандери (Відео)

Наступна стаття

На вулиці Тролейбусній «Тернопільбуд» зводить сучасний житловий комплекс (Відео)

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.