Нове обладнання – ефективна робота. У селі Яструбове освятили зерноприймальний комплекс (Відео)

Модернізований елеватор – ефективніша робота. У селі Яструбове освятили добудову зерноприймального комплексу ТОВ «Галицька зернова компанія».

Нова конструкція прийматиме збіжжя цілодобово. Тут його будуть сушити й очищувати, а зберігатимуть в елеваторах.

Нове обладнання дає можливість завантажувати зерно в елеватор, приймати його в будь-якому виді. До того було в ручному режимі: стара сушка, старе транспортування, тут не було завальної ями, все зсипалось і завантажувалось руками, – розповів директор ТОВ «Галицька зернова компанія» Андрій Боярчук.

Протягом року планують транспортувати 100 000 тонн зерна. Такі потужності – збільшення робочих місць і надходжень до бюджету.

– Коли на території громади є підприємство, яке платить зарплату, то ці люди, які сьогодні присутні, вони є інвесторами громади. Тому що прибутковий податок йде на розвиток громади. Дай бог, щоб на всьому виборчому 165-му округу було більше таких інвесторів, як “Агропродсервіс”, які б хотіли сьогодні, враховуючи непрості часи, шукати можливості, і старались інвестувати ці кошти. І найголовніше – чесно сплачувати прдатки, – сказав народний депутат України Іван Чайківський.

Робота підприємства – вклад у розбудову села, інфраструктуру та соціальні об’єкти.

– Сьогоднішня подія – це великий крок, на фоні пандемії. Тут гроші вкладаються, я думаю, що тут будуть нові робочі місця. При середній заробітній платі 12 800 гривень сплачується ПДФО в громаду. Це досить вагома сума, – каже голова Купчинецької сільської ради Ігор Країнський.

Лише за відповідальними господарями – майбутнє рідної землі.

Попередня стаття

Волонтери Гуманітарного штабу передали Козівській ЦРЛ аналізатор крові (Відео)

Наступна стаття

Якісний аналіз – успішне лікування. Волонтери передали медзакладу Козови обладнання (Відео)

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.