У Тернополі на вулиці Кривоноса відкрили другий офіс партії “За майбутнє” (Відео)

Зміни – у новому форматі. На вулиці Кривоноса відкрили другий офіс політичної партії «За майбутнє».

– Ми максимально стараємося, щоб наші офіси були прозорими, щоб наші виборці розуміли, що політична партія «За майбутнє» – сила, яка працюватиме в новому форматі, яка хоче бути прозорою і доступною для людей, – народний депутат України, депутатська група «За майбутнє» Іван Чайківський.

Приміщення прозоре й відкрите для жителів. Тут працюватимуть кандидати в депутати.

– Важливо, щоб тернополяни приходили сюди. Ми раді будемо їх бачити в кожному з таких офісів, – каже голова Тернопільського осередку політичної партії «За майбутнє» Володимир Болєщук.

Тернополяни можуть приходити з ідеями та пропозиціями і долучатися до команди.

– Нам цікаві пропозиції тернополян щодо роботи політичної партії і людей, які працюватимуть у міськраді. З цього ми формуватимемо програму політичної партії і кандидатів зокрема. Після виборів жителі знову зможуть сюди приходити і пропонувати ідеї, – представник команди політичної партії «За майбутнє» Рустам Ергешов.

– Ми запрошуємо жителів мікрорайону Дружба, Пронятина, жителів сіл, які приєдналися до Тернопільської ОТГ завітати в наш офіс протягом передвиборчої кампанії. А також запрошуємо активних тернополян, активістів, волонтерів, підприємців приєднуватися до нашої команди і спільно змінювати Тернопіль, – представник команди політичної партії «За майбутнє» Василь Томчишин.

Такі ж офіси відкриють у кожному мікрорайоні Тернополя.

Попередня стаття

Жителька Чорткова готує домашню випічку з вишуканим декором (Фото)

Наступна стаття

На території Тернопільського м’ясокомбінату запрацює завод із виробництва гепарину

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.