Геріатричний центр поблизу Тернополя закрили на карантин через Covid-19

Петриківський обласний геріатричний пансіонат, який розташований біля Тернополя, ізолювали через спалах коронавірусу серед пацієнтів та персоналу. Рішення про ізолювання закладу на два тижні прийняли під час позачергового засідання регіональної комісії ТЕБ та НС, повідомляє прес-служба Тернопільскої ОДА.

Голова Тернопільської ОДА Володимир Труш після завершення засідання повідомив, що станом на 11 серпня на коронавірус у пансіонаті захворіло 23 пацієнти та один лікар. Загалом у закладі перебувають 160 літніх осіб та 80 працівників. Самий спалах у пансіонаті зафіксували ще 9 серпня.

-Стан більшості хворих задовільний. Один підопічний у важкому стані, проте його стан не пов’язаний з захворюванням на коронавірус. Пацієнта переведено на стаціонарне лікування, – наголосив Володимир Труш.

У самому закладі створять приміщення, обладнане як ізолятор, аби розмежувати інфікованих та неінфікованих. Геріатричний центр буде закритий для відвідувань, за цим стежитиме поліція.

Наразі триває ПЛР-тестування пацієнтів і персоналу.

 

Попередня стаття

На Тернопільщині 55-річний житель зберігав вдома два десятки боєприпасів (Відео)

Наступна стаття

Через «війну» між ТОДА та облрадою можуть постраждати школярі Тернопільщини

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.