На Тернопільщині 55-річний житель зберігав вдома два десятки боєприпасів (Відео)

На Зборівщині 55-річний житель зберігав вдома сімнадцять найменувань набоїв, вибухової речовини та холодної зброї. Поліцейські здійснили обшук і виявили небезпечні предмети.

– Серед речових доказів: майже два кілограми гранульованої речовини, схожої на порох, три корпуси гранат, майже пів сотні різнокаліберних набоїв та вісім  предметів, схожих на штик-ножі. Усі предмети вилучені та будуть направлені на експертизу в експертно-криміналістичний центр, – розповів начальник Зборівського відділення поліції Артем Колодій.

Відомості за даним фактом внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань і кваліфіковано частиною 1 статті 263 ККУ – незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами.

Триває досудове розслідування. Чоловіку загрожує від від трьох до семи років позбавлення волі.

Попередня стаття

На території Тернопільського м’ясокомбінату запрацює завод із виробництва гепарину

Наступна стаття

Геріатричний центр поблизу Тернополя закрили на карантин через Covid-19

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.