У Тернополі учні початкових класів відвідуватимуть школу цілими класами

Через постійні звернення батьків, чиї діти навчаються у 1-4 класах, про невдоволення запровадження почергового навчання в очному форматі груп одного класу, Тернопільський міський штаб прийняв відповідне рішення про зміну формату навчання.

Зокрема, як повідомив заступник міського голови Тернополя Леонід Бицюра, відтепер учні початкової школи відвідуватимуть заняття цілими класами.

Також за рішенням міського штабу, учні 5-11 класів навчатимуться за змішаним типом –освітній процес відбуватиметься через день. Окрім цього, вчителі змушені поділити класи у яких більше, ніж 20 учнів, на групи.

Попередня стаття

На Тернопільщині у лікарнях готують майже тисячу ліжок для хворих на Covid

Наступна стаття

Учасники “Розумного городу” зважували найбільші овочі та знімали про це блог (Відео)

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.