На Кременеччині померла молода породілля

У Кременецькому районі після важких пологів померла молода породілля. Руслана Довгаль тривалий час перебувала у реанімації. За життя жінки боролися лікарі, однак, безуспішно.

Про це повідомляється на сторінці спільноти “Кременець Інфо” в соцмережі Facebook.

“Горе і біль смутку — важко передати…. Слів для заспокоєння — нема….Жаль великий, сльози…Перестало битись серце Довгаль Руслани. Довгий час після пологів лікарі боролись за її життя в реанімації, але, на жаль, врятувати її не вдалося”, — йдеться у повідомленні.

Допомогти її сім’ї та дитинці, яка залишилась без матері, можна на картку чоловіка: 5168 7573 1571 8843 (Фещук Сергій). Руслану Довгаль поховали 3 вересня. Вічна їй пам’ять…

Попередня стаття

Як з понеділка житимуть райони Тернопільщини, що в “червоній” зоні (Наживо)

Наступна стаття

Тернопіль у “червоній зоні”: транспорт, школи й садки працюватимуть (Відео)

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.