Тернополянка обміняла 267 тисяч на фальшиві долари

Про шахрайство в Тернопільський відділ поліції повідомила жителька Тернополя. Жінка заявила, що втратила понад 267 тисяч гривень. Про це повідомили в головному управлінні Національної поліції України.

За словами потерпілої, другого вересня близько 10:30 до неї підійшли чоловік та жінка. Вони хотіли обміняти десять тисяч доларів США на гривні. Заявниця погодилася і відрахувала по курсу необхідну суму. Невідомі віддали їй долари та пішли.

Коли потерпіла вирішила перерахувати валюту, то зрозуміла, що стала жертвою шахраїв. З усіх стодоларових купюр лише дві були справжні, а решта – сувенірні.

Даний факт правоохоронці внесли в ЄРДР згідно статті 190 частина 3 ККУ – Шахрайство, вчинене у великих розмірах. Працівники поліції встановлюють особи шахраїв.

Попередня стаття

Учасники “Розумного городу” зважували найбільші овочі та знімали про це блог (Відео)

Наступна стаття

Як з понеділка житимуть райони Тернопільщини, що в “червоній” зоні (Наживо)

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.