У Тернополі на вулиці Лесі Українки відкрили офіс “ЗА МАЙБУТНЄ” (Відео)

Місце для комунікації і змін. На вулиці Лесі Українки, 10 відкрили офіс політичної партії «ЗА МАЙБУТНЄ».

– Сьогодні ми відкриваємо офіс партії «ЗА МАЙБУТНЄ» на мікрорайоні «Східний». Таких у Тернополі вже є три, важливо, що запрацює й тут. Багато жителів звертаються з проблемами, тепер матимемо місце для спілкування, – представниця команди політичної партії «ЗА МАЙБУТНЄ» Наталія Масник.

– Виборець хоче прямого контакту з кандидатом. Тут обговорюватимемо проблеми мікрорайону, виборчий кодекс та заповнення бюлетеня, – представник команди політичної партії «ЗА МАЙБУТНЄ» Василь Федірко.

– З озвучених тем складатимемо «100 кроків роботи» в міськраді. Тож запрошуємо сюди ділитися з проблеми, які виникли за останні роки чи ще раніше, – представник команди політичної партії «ЗА МАЙБУТНЄ» Андрій Несін.

Жителів мікрорайонів «Східний» та «Канада» запрошують до спілкування.

Попередня стаття

З жовтня призов. На Тернопільщині юнаків забиратимуть до армії

Наступна стаття

Уряд дозволив школам і дитсадкам на Тернопільщині працювати в “червоній” зоні

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.