У «червоних» зонах на Тернопільщині діють нові обмеження

На Тернопільщині діють обмеження на території «червоних» зон – у м. Бережани, Заліщицькому, Збаразькому та Тернопільському районах.

Державна комісія ТЕБ та НС встановила їх у регіонах з «червоним» рівнем епідемічної небезпеки, врахувавши пропозиції місцевих комісій.

Отже, з 00:00 години 22 вересня встановлено такі обмеження:

  • посадка пасажирів у транспорт приміського, міжміського, внутрішньообласного та міжобласного сполучення;
  • приймання відвідувачів у закладах культури, кінотеатрах, ресторанах, кафе, торговельно-розважальних центрах, спортивних залах, фітнес-центрах, закладах торговельного і побутового обслуговування. Дозволяється торгівля продуктами харчування, пальним, засобами гігієни, лікарськими засобами, ветеринарними препаратами, кормами, агрохімікатами, пестицидами, насінням і садивним матеріалом. Також дозволено провадження банківської та страхової діяльності, медичної практики, ветеринарної практики, автозаправних комплексів, діяльності з технічного обслуговування та ремонту транспортних засобів, діяльності з ремонту комп’ютерів, побутових виробів і предметів особистого вжитку, об’єктів поштового зв’язку. Заклади громадського харчування можуть здійснювати адресну доставку замовлень.
  • відвідування установ і закладів, що надають соціальні та реабілітаційні послуги сім’ям, особам, що перебувають у складних життєвих обставинах (тимчасове, денне перебування), крім установ і закладів, які надають соціальні послуги екстрено, центрів обліку бездомних осіб, мобільних бригад соціально-психологічної допомоги.
Попередня стаття

70-ліття знаного настасівчанина. Олегу Смоляку вручили сертифікат для видання збірок (Відео)

Наступна стаття

Не через гній, а через брак кисню. На Тернопільщині встановили чому гине риба в ставі (Відео)

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.