У Байківцях іномарка збила 10-річного хлопчика

У Байківцях 24 вересня, близько 19:20, під колеса автомобіля потрапив 10-річний хлопчик. Дитину госпіталізували з численними травмами. Про це повідомили у відділі комунікації поліції області.

На місце події виїжджала слідчо-оперативна група. За попередньою інформацією, водій автомобіля SUBARU TRIBECA зачепив дитину. Хлопчик йшов узбіччям разом з друзями, але раптом вибіг на дорогу із-за зустрічного автомобіля.

Потерпілого забрали у лікарню з закритою черепно-мозковою травмою, струсом, множинними саднами голови, ноги, руки та тулуба.

Водій на момент автопригоди був тверезий. Цей факт внесений в ЄРДР згідно статті 286 ККУ.

 

Попередня стаття

Про освіту треба подбати сьогодні, щоб завтра не було браку фахівців, – Сергій Лупійчук

Наступна стаття

Учасник АТО Андрій Біндас балотується на пост голови Кременецької ОТГ від команди «ЗА МАЙБУТНЄ»

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.