Учасник АТО Андрій Біндас балотується на пост голови Кременецької ОТГ від команди «ЗА МАЙБУТНЄ»

18 вересня Тернопільська обласна організація політичної сили «ЗА МАЙБУТНЄ» провела загальні збори. Під час яких затвердили списки кандидатів на місцеві вибори 25 жовтня 2020 року.

Загалом на Тернопільщині від політичної партії «ЗА МАЙБУТНЄ» у місцеві ради усіх рівнів та на посади міських голів та голів територіальних громад затверджено понад тисячу кандидатів. 17 із них – кандидати на посади голів ОТГ. Андрій Біндас – кандидат на посаду голови Кременецької міської об’єднаної територіальної громади.

Андрій Біндас народився і виріс у Кременці. Вищу освіту здобув у Національному лісотехнічному університеті, в Національній академії державного управління при президентові України. Працював у Кременецькій міській раді, у лісничий сфері та в бізнесі.

Нині Андрій Біндас хоче розвивати свою громаду. Каже, Кременець має багату історичну спадщину і заслуговує на майбутнє. Місто знаходиться серед мальовничої природи, в оточенні гір, тому треба розвивати туризм. У нас велика мережа готелів, ресторанів, але погані дороги. Підприємці роблять крок для популяризації краю, а влада, на жаль, ні. Лише конструктивний діалог і співпраця влади з громадою дадуть результат, – переконаний Андрій. Треба дбати за архітектурні об’єкти, робити затишною центральну частину міста. У Попасній, каже Андрій Біндас, місті, яке було зруйноване, – працюють фонтани. А в нас, у Кременці – ні. Ще один важливий напрямок роботи — реабілітація учасників АТО. Каплиця-пантеон у селі Лішня — храм, у якому живе пам’ять про Героїв. Там чоловік хоче збудувати реабілітаційний центр для бійців.

 

Попередня стаття

У Байківцях іномарка збила 10-річного хлопчика

Наступна стаття

Андрій Мазепа: Зроблю все, аби Тернопіль став містом успішних і щасливих людей

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.