Стан здоров’я курсанта, який постраждав у авіакатастрофі, покращується

Стан здоров’я курсанта В’ячеслава Золочевського, який єдиний вижив у авіатрощі 25 вересня, наразі оцінюється як середньої важкості, з позитивною динамікою, ближче до задовільного. Про це кореспонденту АрміяInform повідомив старший ординатор травматологічного відділення Військово-медичного клінічного центру Північного регіону підполковник медичної служби Юрій Клапчук.

За словами військового медика, хлопець почувається добре, спілкується з лікарями й рідними, найближчим часом його зможуть навідати друзі з університету, повідомляє АрміяInform.

Другий курсант помер у лікарні 

Вранці 26 вересня з’явилася інформація, що в Харківській лікарні невідкладної швидкої допомоги в реанімації помер другий вцілілий курсант.  Відомо, що він – львів’янин. Перебував чоловік в критичному стані та йому робили операцію. Імовірно, мав численні опіки. 

Попередня стаття

Андрій Мазепа: Зроблю все, аби Тернопіль став містом успішних і щасливих людей

Наступна стаття

Команда Івана Чайківського «ЗА МАЙБУТНЄ» висунула на посаду голови Козівської ОТГ Сергія Добалюка

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.