Встиг загальмувати: на Тернопільщині водій помер за кермом вантажівки

На КамАЗ, який раптово зупинився посеред дороги в центрі села Новосілка Бучацького району, звернули увагу перехожі та водії. Люди підійшли до вантажівки і побачили в кабіні чоловіка без ознак життя. Про це повідомили у відділі комунікації поліції області.

На місце події виїжджала слідчо-оперативна група та медики, які констатували смерть водія.

Нещастя трапилося 28 вересня близько 15:20. Потерпілий – житель Чортківського району, 1959 року народження. Слідів насильницької смерті на тілі не виявили. Попередня причина смерті – серцевий напад. Чоловік встиг загальмувати та помер.

Даний факт внесений в Єдиний реєстр досудових розслідувань згідно статті 115 частина 1 ККУ – нещасний випадок. Остаточна причина смерті стане відома після проведення судово-медичної експертизи.

Попередня стаття

Команда Івана Чайківського «ЗА МАЙБУТНЄ» представила кандидатів до Тернопільських рад (Відео)

Наступна стаття

Святослав Лебонтов: «Український інвестор нічим не гірший від поляка чи американця»

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.