Потрощені автівки та смерть під колесами. На Тернопільщині – три ДТП (Фото)

За ранок 8 жовтня у Тернопільській області трапилось три автопригоди з потерпілими. Один чоловік загинув. Про це повідомила речниця патрульної поліції області Катерина Басалига.

На вулиці 15 Квітня водій автомобіля Renault Master о 6:51 наїхав на жінку, яка переходила дорогу поза межами пішохідного переходу. Внаслідок автопригоди громадянка отримала травми. Її шпиталізували до лікувального закладу.

О 8:23, на автодорозі поблизу м. Копичинці Гусятинського району, водій автомобіля Volkswagen Sharan здійснив наїзд на 59-річного чоловіка, який переходив дорогу у невстановленому місці. Потерпілий від отриманих травм загинув.

Ще через двадцять хвилин у Тернополі, на Збаразькому кільці, водій автомобіля Chevrolet Aveo, не надав перевагу в русі автомобілю Mercedes, внаслідок чого відбулося зіткнення. У результаті ДТП травми отримав 17-річний пасажир автомобіля Chevrolet. Лікарі швидкої медичної допомоги шпиталізували хлопця.

У всіх випадках на місцях події працює слідчо-оперативна група, яка встановить деталі ДТП.

Працівники патрульної поліції нагадують, що дорога – це не жарти і просять водіїв слідкувати за дорожньою обстановкою, не перевищувати швидкості та дотримуватися безпечної дистанції.

 

Попередня стаття

В Почаєві партія «ЗА МАЙБУТНЄ» представила кандидатів у депутати (Відео)

Наступна стаття

У Великій Березовиці представили кандидатів в депутати від партії “ЗА МАЙБУТНЄ” (Відео)

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.