Партія “Батьківщина” у Тернополі представила кандидатів у депутати обласної ради (Відео)

Професіоналів – у владу! Партія «Батьківщина» представила кандидатів у депутати Тернопільської облради. Список очолив голова обласної організації Василь Деревляний. Команда патріотів, каже він, працюватиме, щоб відновити довіру людей до політиків.

«У нас до списку залучено багато людей порядних, професійних, які дуже добре розбираються в своїй справі, чи в культурі, чи в медицині, чи в освіті. Ми свого слова дотримаємось і всі ці проблемні питання, які є, ми твердо, послідовно, в українському дусі будемо вирішувати», каже голова Тернопільської обласної організації ВО «Батьківщина» Василь Деревляний.

Батьківщина об’єднала військових, медиків, освітян і підприємців. Учасники команди розповіли про завдання, які виконуватимуть на благо краю.

 «Я очолюю найбільше профспілкове об’єднання Тернопільщини і сьогодні професійно готовий представляти, а разом з командою, відстоювати соціально-економічні й трудові інтереси працівників. Йду на вибори, окрім гасла загальнопартійного, з гаслом: «Гідна праця для кожного, добробут – для усіх!» – зазначає кандидат у депутати Тернопільської обласної ради від партії ВО «Батьківщина» Андрій Присяжний.

Серед кандидатів – діячі культури. Впевнені, починати зміни на Тернопільщині потрібно з духовності.

«Я відчуваю потребу суспільства у відродженні духовності, національних традицій. Вірю, що з такою командою, яка буде відстоювати інтереси наших громад, виборців, нам це вдасться», – каже кандидат у депутати Тернопільської обласної ради від партії ВО «Батьківщина» Іван Шелеп.

Стати міським головою Тернополя готовий Леонід Бицюра. Він обіцяє докорінно змінити систему управління містом та діяти ефективно з новою командою.

«Вона зможе реалізувати ті направні, які я закладаю в своїй виборчій програмі, яку дає «Батьківщина», а саме – новий погляд на житлово-комунальне господарство, глибока термомодернізація, заміна систем комунікацій. Це і питання нової роботи з бізнес-середовищем на основі прозорості, довіри, відсутності хабарництва, – каже кандидат на посаду міського голови Тернополя від партії ВО «Батьківщина» Леонід Бицюра.

У політичній силі сподіваються на підтримку однодумців 25 жовтня, тому закликають прийти на вибори. А ще нагадують: українець – повноправний господар на своїй Батьківщині.

Попередня стаття

У Великій Березовиці представили кандидатів в депутати від партії “ЗА МАЙБУТНЄ” (Відео)

Наступна стаття

У Бережанах споруджують сучасний торгово-готельний комплекс (Відео)

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.