У Великій Березовиці представили кандидатів в депутати від партії “ЗА МАЙБУТНЄ” (Відео)

Перші кроки громади з перевіреними людьми. Біля пам’ятника пророку й Кобзарю у селищі Велика Березовиця представили кандидатів до обласної, Тернопільської районної рад та Великоберезовицької ОТГ від команди Івана Чайківського «ЗА МАЙБУТНЄ». Кожен з них має чималий досвід у своїй сфері, більшість відстоювали утворення та самостійність громади з центром у Великій Березовиці.

Захищав бажання жителів південних населених пунктів району керувати на місцях заступник голови облради Любомир Крупа. Також з його ініціативи спільно з райрадою реконструювали дорогу у Великій Березовиці, а в Острівській школі замінювали вікна. Готовий й надалі докладатися до розвитку громади та області загалом.

– Коли в державі війна треба звернути увагу на обороноздатність України, але Україна починається з малого, з села, з громади і варто розвивати територіальну оборону в Тернопільській області. Також потрібно підтримувати реформи, які запроваджені в закладах освіти, зокрема, в інтернатних закладах, наших професійно-технічних училищах, – заступник голови Тернопільської облради, кандидат у депутати Тернопільської облради Любомир Крупа.

Кандидат на посаду голови Великоберезовицької ОТГ – Андрій Галайко. Нині голова райради одним з перших заговорив про перспективність окремої громади. Тепер з її утворенням, каже, важливо використати усі можливості децентралізації, щоб покращення було відчутно місцевим у кожному населеному пункті, а їх згідно з перспективним планом дванадцять.

– Маю досвід роботи у виконавчій гілці влади, працював в районній держадміністрації та в районній владі, розумію, які виклики стоять. Потрібно буде створювати відділи, управління, формувати виконавчий комітет, комісії, а часу дуже мало, бо треба в новий рік увійти з бюджетом, сформувати і дохідну і видаткову частини бюджету, роботи дуже багато, але з такою командою, впевнений, все вийде, – голова Тернопільської районної ради, кандидат на посаду голови Великоберезовицької ОТГ Андрій Галайко.

У команді «ЗА МАЙБУТНЄ» – керівник Агропродсервіс Андрій Баран. Підприємство вносить чималу лепту коштів у бюджет ОТГ. Андрій Степанович каже, їх варто спрямовувати правильно. Тоді дійсно в новоутвореній ОТГ жити стане комфортніше.

– Всім нам важливо яка буде країна, як будуть жити наші діти, як через десятиліття будуть виглядати наші території. Звичайно, нам би хотілося, щоб наші внуки ходили у прекрасні дитячі садочки, щоб здобували прекрасну освіту, щоб наші люди сьогодні мали робочі місця і розвивали свою територію, зміцнюючи нашу країну. Впевнений, нашій команді це під силу, – директор компанії «Агропродсервіс», кандидат у депутати Великоберезовицької громади Андрій Баран.

До команди Івана Чайківського «ЗА МАЙБУТНЄ» приєдналася медик Галина Соколовська. Жінка балотується в обласну та місцеву ради. Основним своїм завданням бачить покращення медичної сфери.

– Втомилася чекати, що хтось щось зробить, втомилася просити, щоб хтось допоміг. В першу чергу буду відстоювати інтереси медицини, тому що вона хоч почала робити перші кроки вперед, але це настільки важко. Хочеться, щоб це буде одновекторно і правильно, – медик, кандидатка в депутати Тернопільської облради Галина Соколовська.

Працювати готові уже з перших днів після виборів 25-го жовтня, бо знають з чого починати, як використовувати переваги і будувати успішне майбутнє Великоберезовицької громади.

 

Попередня стаття

Потрощені автівки та смерть під колесами. На Тернопільщині – три ДТП (Фото)

Наступна стаття

Партія “Батьківщина” у Тернополі представила кандидатів у депутати обласної ради (Відео)

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.