Гороскоп на 20 листопада: Стрільцям загрожує хвороба

Стрільців та Близнюків гороскоп на 20 листопада 2020 року попередив про загрозу сильної хвороби, а Тельцям спрогнозовано любовний успіх.

Скорпіон

Прислухайтеся до інтуїції та зможете вийти зі складних ситуацій. Можливо, про щось попросять рідні – не ігноруйте прохання.

Риби

День підходить для роботи над собою, краще відкласти домашні справи. Вчіться, розвивайтеся та розширюйте горизонти.

Рак

У грошових справах можлива криза. Відмовтеся від копання у собі, це нічим не допоможе.

Козоріг

Навантаження на нервову систему може збільшитися, а через це є загроза “пожвавлення” старих хвороб. Настрій може стрибати з боку в бік. Ігноруйте конфлікти.

Телець

На любовному фронті світять успіхи, але не давайте порожніх обіцянок та відмовтеся від легковажності. Можуть загостритися хвороби, пов’язані з нервами та шлунково-кишковим трактом.

Діва

Завдяки зустрічам та відрядженням можна поліпшити фінансове становище. Сексуальний потенціал та чарівності зростуть.

Стрілець

Якщо ви кудись вирушите – можете підхопити серйозну застуду. Через правдивість та відвертість можливі неприємності.

Лев

Ваше чарівність та дар передбачати події посиляться. Не час ризикувати й приймати важливі рішення – все може змінитися у будь-яку секунду.

Овен

Можна отримати сюрприз чи хорошу новину. Є загроза крадіжок та дрібних втрат.

Водолій

Свідомість може розщепитися. Краще якомога менше спілкуватися. Протипоказана магія. Відмовтеся від прийняття важливих рішень.

Близнюки

Є загроза підхопити сильну застуду. Відмовтеся від вина та не переїдайте. Можливе загострення хвороб, пов’язаних з нервами, та захворювань шлунково-кишкового тракту.

Терези

Розкрийте свої проблеми тому, хто вам близький. Можливі конфлікти й непорозуміння

Попередня стаття

У Великому Говилові встановили погруддя громадському діячеві Євгену Олесницькому (Відео)

Наступна стаття

«Братство лисих»: у Тернополі підприємець перетворив свій бізнес на релігійну організацію (Відео)

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.