Клініка на колесах. Жителів Хоросткова безкоштовно обстежили медики (Відео)

У центрі Хоросткова – клініка на колесах. Тут працюють шестеро лікарів благодійного фонду «Дар життя». Пацієнтів оглядають у спеціальних автобусах. Першочергово на прийомі – діти, та в допомозі не відмовляють і дорослим пацієнтам.

«Тут, у педіатричному проводиться професійний огляд і обстеження пацієнтів: електрокардіограма, загальний аналіз крові, глюкоза, гемоглобін, холестерин, аналіз сечі скринінговий. Це місіонерська допомога, абсолютно ми це робимо безкоштовно, в нас є спонсори, які нам допомагають, забезпечують матеріалами», – каже лікар-педіатр міжнародного благодійного фонду «Дар життя» Віра Кравчук.

Цей проект допомогла реалізувати Компанія «Контінентал Фармерз Груп». Долучилась фінансово, аби якісні медичні послуги стали доступнішими для людей.

«Ми розуміємо, що зараз не кожна людина може прийти в лікарню і полікуватись, оскільки карантин, тому прийняте рішення запросити клініку на колесах в села нашої присутності для того, щоб вони надали допомогу. Для цього проекту виділили кошти в сумі 100 тисяч гривень», – заступник керівника кластеру «Тернопіль» зі зв’язків з громадськістю Компанії «Контінентал» Іван Триснюк.

Місцеві жителі такій ініціативі вдячні.

«Дуже сподобалось, що є така безкоштовна клініка, що можна здати аналізи, дуже приємний персонал. У стоматологів була, полікували зубчики безкоштовно, сказали, куди звернутись, що ще треба доробити», – жителька Хоросткова Зоряна.

«Сподобалось тобі у стоматолога? – Так! Страшно не було? Гарно було? Подарунок получили, зубки показали, пролікували. Ми були у педіатра, отримали консультацію, що нас цікавило, ми дуже задоволені», – жителька Хоросткова Любов.

Завдяки співпраці Компанії з благодійним фондом мобільна клініка завітала й на Хмельниччину. Загалом обстежили близько 500 пацієнтів у двох областях. Допомагає агрохолдинг не вперше. Цьогоріч спрямував на медицину понад 8 мільйонів гривень у регіонах, де орендує землі.

Попередня стаття

«Братство лисих»: у Тернополі підприємець перетворив свій бізнес на релігійну організацію (Відео)

Наступна стаття

Приїхала на «заробітки» – опинилась у поліції. У Тернополі спіймали злодійку (Відео)

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.