Приїхала на «заробітки» – опинилась у поліції. У Тернополі спіймали злодійку (Відео)

Молода жінка приїхала із Закарпаття в Тернопіль на так звані заробітки. Кишенькова злодійка встигла пограбувати двох жінок, та її затримали правоохоронці. Про це повідомив Сергій Крета, начальник відділу комунікації ГУНП області.

Першою із заявою звернулась 43-річна тернополянка. Розповіла, що на вулиці хтось витягнув гаманець з її сумки, де було 500 гривень і банківські картки.

Аналогічне звернення – у жительки села Зборівського району. На ринку хтось непомітно викрав з її сумки гаманець, в якому були особисті документи та 3,5 тисячі гривень.

Як з’ясували правоохоронці, до кишенькових крадіжок причетна 22-річна жителька села Берегово Закарпатської області.

Як стало відомо, крадійка 17 листопада прибула до Тернополя й одразу взялася за протиправне. За два дні перебування в нашому обласному центрі встигла вчинити дві крадіжки. Надалі  займатися протиправним гастролерці завадили оперативники. Після документування злочинів лиходійка подалася на Закарпаття.

Відомості за даними фактами внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань і кваліфіковано частиною 1 статті 185 ККУ.

Попередня стаття

Клініка на колесах. Жителів Хоросткова безкоштовно обстежили медики (Відео)

Наступна стаття

Як провести вихідні з користю: 10 правил успішних людей

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.