Оксана Муха з програмою «Найгарніші пісні України» 19 березня – у Тернополі!

Навесні 2021 року Оксана Муха завітає із сольними концертами «Найгарніші пісні України» у понад десять міст України. Виступи відомої виконавиці, володарки титулу «Голос країни», заслуженої артистки України, відбуватимуться у супроводі групи музикантів і будуть проведені із дотриманням вимог МОЗ (кількість місць у залі – обмежена).

19 березня у концертному графіку Мухи – Тернопіль. Одразу два концерти в один день відбудуться на сцені Тернопільського драматичного театру ім. Т. Шевченка. Початок – о 17:00 та 19:30.

Оксана Муха – українська співачка, переможниця 9-го сезону популярного телепроекту «Голос країни» у команді зіркового тренера Dan Balan. На телешоу виконавицю назвали «душею української пісні». «Так звучить душа України, так співає сама Україна», – казав її наставник, співак із Молдови зі світовою славою Дан Балан. Недарма, увесь свій переможний шлях у непростому телепроекті Оксана пройшла виключно з українською піснею, що стало прецедентом для талант-шоу.

Ще задовго до перемоги у «Голосі країни» Оксана Муха стала володаркою Гран-прі І міжнародного конкурсу ім. Квітки Цісик (2011 р.), де її назвали «українською (або другою) Квіткою Цісик». «Квітка Цісик повернулась до нас голосом Оксани Мухи», – так влучно висловилася народна артистка, Герой України Ніна Матвієнко про молоду співачку. І недаремно – Оксана виростала на музиці Квітки та має її пісні у своєму репертуарі. Власне, на «Голосі країни» Муха відкрила Цісик для мільйонів нових слухачів і продовжила справу легендарної американської співачки українського походження, яка понад усе на світі хотіла, щоб слава про українську пісню не знала кордонів.

У репертуарі Оксани Мухи – твори різного формату: від стародавніх українських народних пісень і до сучасної авторської та експериментальної музики. Концертна програма «Найгарніші пісні України» об’єднала у собі пісні, які творять Україну та українців: «Два кольори», «Я піду в далекі роки», «Черемшина», «Ніч яка місячна», «Гуцулка Ксеня», «Шуміла ліщина». Українські хіти будуть доповнені авторськими піснями, написаними за останні кілька років для Оксани Мухи: «Не забувай мене», «На маленькій планеті», «Ти знаєш, що ти людина»…

– Яке ж це щастя, що організатори у наш «карантинний» час таки знаходять можливості для того, щоб українська пісня звучала і була почутою, – каже Оксана Муха. – Для мене пам’ятний і дорогий кожен концерт. Чекаю кожної живої зустрічі із людьми і дуже радію, що, нарешті, поспіваємо разом ті пісні, які творять, наповнюють нас, українців.

Мета Оксани Мухи проста і велична водночас – щоб українська пісня звучала і співалась у кожному українському домі. А ще, щоб через українську пісню світ відкривав собі Україну та українську націю. «Українська пісня – код української нації», – каже співачка.

19.03 – Тернопіль, Драмтеатр, 17:00 і 19:30. Квитки: 17:00 – https://bit.ly/3rIKha2 | 19:30 – https://bit.ly/3p46vRP або в касі театру.

Попередня стаття

Співав зал: «Піккардійська Терція» у Тернополі зібрала два аншлаги (Фото)

Наступна стаття

Бізнес-тренер Микола Сапсан став рекордсменом України (Відео)

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.