На Тернопільщині Ділові українські жінки відсвяткували 12-річчя створення організації

25-27 червня на Тернопільщині відбувся Всеукраїнський Форум ДУЖ – “Жіноча сила”.

Цього року ВГО “Ділові Українські Жінки” святкувала 12-річчя. Темою форуму теж було число «12».

– 12 – магічна цифра та керує світовим порядком. Воно присутнє скрізь, починаючи з міфології різних народів світу, і закінчуючи сучасною системою контролю часу. 12 спікерок розкрили 12 тем. Це був інтенсив для магічної «прокачки», – розповідає організаторка, виконавча директорка Дарія Сотнікова.

У кожного свій Еверест, а як його підкорювати, вам вирішувати. Як правильно жінці балансувати та розставляти пріоритети, розповіла президентка Ділових українських жінок в Тернопільській області Ірина Демкура.

Президентка ВГО Наталія Нетовкіна наголосила , що натхнення – це особлива мить щастя і мотивації. Поділилась своїм досвідом як визначати цінність і навчитися говорити «дякую»!

Чи потрібна жінці-бізнесмену публічність, як зберегти баланс між особистим і медійним, розповіла засновниця Першого інтернет-телебачення МедіаТОР, віце-президентка Ділових українських жінок в Тернопільській області Надія Березюк.

– Зараз епоха тотальної присутності в «цифрі». І кожна людина, яка веде бізнес має розуміти необхідність розміщення інформації про свої послуги та цінності в інтернеті. Ви бігли марафон і про це ніхто не знає – ви його не бігли. Тому сьогодні ми говорили про обов’язкові ланки публічності для бізнесу, – відзначає спікерка.

Захоплення у дужанок викликала історія Ірини Панчишин, яка у 52 роки переплила Босфорд (6,5 км).

У програму триденного форуму також увійшли: сплав на байдарках вздовж найкрасивіших краєвидів та вікової природи Дністра, майстер-класи та екскурсія до Джуринського водоспаду та Червоногородського замку.

– Ми навчалися, ділилися досвідом, визначали свої сильні сторони, підсилювали слабкі. Ми планували, гребли на сплаві 20 кілометрів, танцювали до ранку, отримували подарунки і дарували. Ми були однією командою – жінки з Полтави, Сум, Чернігова, Дніпра, Львова, Тернополя, Вінниці, Рівного, Івано-Франківська,Києва. Це були незабутні дні, – поділилась враженням з заходу Ірина Демкура.

– Цей післясмак Всеукраїнського форуму 2021 є одним із визначальних віх у діяльності організації , адже зустрілися представниці ГО ДУЖ зі всієї України, щоби поділитися своїми потужними майданчиками жіночих інституцій. Цікаві зустрічі, надзвичайні життєві історії успіху та розвитку, процвітання жіночої платформи позитивно впливає на світогляд, сприйняття, – зазначила віце-президентка Ділових українських жінок в Тернопільській області Тетяна Фарина.
– Особливо вразили власні історії життя, успіху та натхнення. Коли чуєш, як жінки створюють себе, свій бізнес після стількох випробувань, неймовірних криз життя, але продовжують рухатись вперед з Божою поміччю, як роблять благодійні справи, як кидаюсь собі виклик, тренуються і перепливають Босфор … і ще багато історій, бо кожне знайомство, кожна жінка – це яскрава особистість, від якої запалюєшся на нові звершення, – каже президентка Ділових українських жінок в Полтавській області Наталя Латиш.

Попередня стаття

Моя маленька перемога стає мегасильною і великим даром для пацієнта, – Орест Мельник про важливу роль хірургії

Наступна стаття

З бабусиної хати – розкішне місце для відпочинку. Подружжя з Бережан дивує Україну

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.