З бабусиної хати – розкішне місце для відпочинку. Подружжя з Бережан дивує Україну

Олег та Ірина Юськів збудували «Сільську зелену садибу», де кожен охочий може відпочивати посеред природи. Відпочинкова зона знаходиться в урочищі Карахова у селі Куряни поблизу Бережан. Це місце ідеального відпочинку для тих, хто любить сільський зелений туризм.

«Наша садиба четвертий рік поспіль приймає туристів на відпочинок. Це  – чудове місце, далеко від асфальту, шуму і хаосу. Будинок знаходиться поруч із лісом, то ж гості нашої садиби часто уже зранку ідуть до лісу по гриби, суниці, ягоди, трави для чаю і дуже радіють, коли приносять багатий  урожай», – розповідає Ірина.

У садибі одночасно можуть відпочивати 22 людей. В селі є можливість провести час біля води. Неподалік будинку знаходиться ставок, де можна порибалити, іти до нього – 15 хвилин.

«Тут жили мої бабуся і дідусь. Я тут виріс і це місце мені рідне й дороге. Тому, я з любов’ю і турботою його розбудовую і роблю разом з дружиною усе, щоб людям, які сюди приїдуть, було так само комфортно і затишно. На цьому місці раніше була старенька хатина, ми дещо добудували, а дещо відремонтували. Сьогодні у будинку є 7 кімнат, кухня, є тераса з каміном, яку обігріваємо, то ж там можна проводити час і взимку. У дворі ми змайстрували альтанки з мангалами та кухню просто неба. Також для відпочиваючих є сауна, холодний басейн та басейн з підігрівом, чан і бочка Офуро», – розповідає господар.

«Сільська зелена Садиба» – це чудове місце для сімейного відпочинку, адже тут зручно і спокійно.

«Оскільки дорога від будинку далеко, то діти можуть вільно бігати по території. А ще, ми подбали, щоб наші найменші туристи мали де весело і активно провести час. Для дітей ми зробили ігровий майданчик, де є пісочниця, гірка, качелі, тренажери та волейбольне поле», – каже Олег Юськів.

Господарі садиби також влаштовують для охочих екскурсії та показують найцікавіші місця: Курянівський феномен – камінь, який має давню цікаву легенду, гору Голицю, на якій ростуть червонокнижні рослини, кремезні старі буки. А ще власники садиби влаштовують захопливі поїздки лісом по бездоріжжю.

В Олега та Ірина є ще багато планів на те, як розвинути садибу, аби створити ще кращі умови для відпочивальників.

«Ми уже збираємо суниці, ожину і малину, щоб заготовляти джеми для наших гостей. Рвемо  трави, щоб робити чаї. Також уже заготували варення з кульбаби, плануємо робити лікувальні сиропи з бузини, бузку, акації та каштанів. Ми виготовляємо пастилу з гарбуза, вишні, малини, моркви, щоб людина їла і збагачувала свій організм вітамінами. А ще, я мірю придбати жорна, щоб відпочиваючі могли самі молоти муку, хочу вчити їх замішувати тісто і випікати хліб», – ділиться Ірина.

Олег за професією – водій, а Ірина – вчителька фізкультури. Вони кажуть, що свою роботу люблять, але розбудова садиби – це справа, яка приносить особливе задоволення.

Господар будинку розповідає, що у цій садибі він з дружиною усе зробили і роблять своїми руками, з турботою про тих, хто захоче тут пожити. Ірина І Олег найбільше радіють, коли люди не хочуть від’їжджати з цього місця, бо кажуть, що почуваються, як удома.

Замовити відпочинок можна за телефоном +380984599373 Олег

Попередня стаття

На Тернопільщині Ділові українські жінки відсвяткували 12-річчя створення організації

Наступна стаття

”Нестандартний підхід до справи – запорука успіху”, – адвокат-криміналіст Анатолій Веклич

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.