Андрій Газилишин: «Здорові звички формуємо в дітей змалку» (Відео)

У Тернопільській школі № 10 – гамірно. Тут відзначають Всесвітній день здорового харчування. Юні кeхарі готують смачні, а головне – не шкідливі страви: сендвічі, бургери і сирні перекуси. Рецептами діляться фахівці місцевого училища.

“Думаю, що сьогодні нам вдалося довести дітям: корисне одночасно може бути дуже смачним. Ті самі бургери, які можна готувати без використання кетчупів, майонезів і різних шкідливих додатків, можуть бути дуже смачними. Діти завдяки цьому відчувають себе майже дорослими, тому що “я сам собі приготував сніданок, перекус”, – розповіла директорка ТВПУ ресторанного сервісу і торгівлі Марія Чашка.

Крім кулінарії, учні грали в квест, вчились обирати продукти та організували фотовиставку “Food Art”. За це кожен клас отримав у подарунок яблука та моркву. Такі майстер-класи курс на здорове життя, вважає директор школи Андрій Газилишин. І зупинятись на цьому не збирається.

“На цей рік ми запланували собі дні екології. Далі плануємо зустрічі з викладачами і студентами педуніверситету, поїздки до них. Ми плануємо разом з викладачами і студентами садити дерева, сортуємо сміття – папір, пластик. Ми збираємо батарейки. У нас є спеціальна група “Еко-варта”, яка працює і поза межами школи, проводить роз’яснювальну роботу. Тобто ідей цікавих багато, ми над тим працюємо і рухаємося вперед”,  розповів директор Тернопільської ЗОШ І-ІІІ ступенів № 10 Андрій Газилишин.

Екоподії у школі планують проводити щомісяця, каже Андрій Газилишин. Бо здорові звички треба формувати змалку.

Попередня стаття

Перукарка Анна Дзядик – фея чоловічого успіху

Наступна стаття

З 2 листопада безкоштовний проїзд для пенсіонерів доступний з 10:00 год

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.