Наталя Фаліон та гурт “Лісапетний батальйон” виступлять у Тернополі з новою програмою “Вакцинація гумором””

30 січня у ПК “Березіль” в Тернополі Наталя Фаліон та Лісапетний Батальйон виступлять із новою програмою “Вакцинація гумором”. Початок концерту о 16:00 год., повідомили організатори.

У програмі – нові пісні, старі хіти та, як завжди, багато сміхотерапії. Адже, як каже Наталія Фаліон: “Найкраща профілактика усіх хвороб – це музика та гумор”.

Нагадаємо, у 2013 році гурт “Лісапетний батальйон” переміг у телевізійному проекті “Україна має талант”. Вони виграли один мільйон гривень, який передали на будівництво церкви у своєму селі. Це справді народний гурт, адже його учасниці вийшли з народу, а саме з одного селища на Хмельниччині. Наталія Фаліон об’єднала в колектив дванадцять талановитих та позитивних артистів.

У репертуарі групи “Лісапетний батальйон” є і народний гумор, і авторська пісня.

Цей гурт на концерті дарує радість та гарний настрій, багато вражень та позитивних емоцій. Отож, не барись! Приходь на концерт.

Квитки можна придбати у касі ПК “Березіль” та в ЦУМі (відділ “Коніка”), а також на https://ternopol.karabas.com/ua/lisapetnij-bataljon-94

Попередня стаття

«Бережіть Різдво в серцях!» – тернопільський ресторатор Ігор Парій (Відеопривітання)

Наступна стаття

«Натхнення нам і сил для розбудови України як європейської держави!» – народний депутат Іван Калаур (Відеопривітання)

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.