«Бажаю в новому році бути енергійними й повними сил», – лікар-ортопед Анатолій Корицький (Відеопривітання)

Вітання завідувача ортопедичного відділення ТОДКЛ Анатолія Корицького з Новим роком та Різдвом:

«Дорогі українці, жителі Тернопільщини! Напередодні Нового року кожен з нас задумується, чого чекає від майбутнього. Як і кожен лікар, я впевнений, що найважливіше для людини – здоров’я її та рідних. Тому в новому році бажаю вам і вашим діткам міцного здоров’я, почуватися енергійними, бадьорими і повними сил!

А ще бажаю вам миру, злагоди та віри. Віри в Бога, в себе, віри в людей, віри в те, що незважаючи ні на які перепони, справа, що робиться від щирого серця, буде успішною.

Хай свята будуть радісними, а Новий рік – щедрим на цікаві плани, нові досягнення та професійні перемоги. Хай в родині завжди панують злагода, любов і достаток.

Хай 2022-й для всіх нас буде роком добрих змін, а для України – роком зміцнення державності, соціально-економічного зростання та духовного оновлення! Нехай здійснюються найбажаніші ваші мрії. Багато вам радісних зустрічей і добрих людей поруч.

Бажаю, щоб Різдвяна зоря запалила у ваших серцях вогонь віри та надії, оптимізму, наснаги й невичерпної любові! З Новим роком та світлим Різдвом Христовим!»

Попередня стаття

Галина Хомин: «Хай добре слово та усмішка будуть ефективнішими за ліки!» (Відеопривітання)

Наступна стаття

«Нехай 2022 рік дарує незабутні враження та події», – директор школи №10 Андрій Газилишин (Відеопривітання)

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.