На Тернопільщині дитина чекала лікарів, бо “швидка” застряла в снігових заметах

У селі Косова Кременецького району, бригада швидкої допомоги не змогла доїхати на місце виклику через снігові замети. Дзвінок про допомогу надійшов до 7-річного хлопчика у якого була висока температура. Під час руху машина швидкої допомоги застрягла у снігах. Медики змушені були викликати працівників МНС.

Рятувальники одразу зреагували, дитину доставили своїм транспортом чергові караулом 5-ї державної пожежно-рятувальної частини 5-го державного пожежно-рятувального загону. А швидку відбуксирували з узбіччя на проїжджу частину дороги. Про це повідомили у пресслужбі ГУ ДСНС України в області.

Підготувала Стелла Процків

Попередня стаття

Медик з Тернополя отримала звання «Заслужений лікар України»

Наступна стаття

Гурт СКАЙ запрошує тернополян на своє 20-річчя

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.