Гурт СКАЙ запрошує тернополян на своє 20-річчя

Грандіозний святковий концерт пройде напередодні Дня Закоханих – 13 лютого в ПК “Березіль”. Очікуються улюблені хіти, живе спілкування з музикантами та багато приємних сюрпризів.

Олег Собчук заснував гурт СКАЙ в далекому 2001 році, поєднуючи у своїх піснях альтернативний рок, поп-рок і пост-панк. Гурт досить швидко здобув популярність, гастролюючи й виступаючи на різних музичних фестивалях. Першим знаковим хітом стала пісня “Тебе це може вбити”. Трек потрапив в ротацію на більшість радіостанцій України та наполегливо утримував позиції лідера в хіт-парадах. Та й зараз, лише почувши перші акорди, хочеться підспівувати “у тобі так багато сторін …”

Після цього гурт випустив чимало як драйвових, так і ліричних або навіть романтичних композицій. Їх вистачить не на один концертний сет-лист. Чого тільки варті “Best друг”, “Знак оклику”, “Go Go”, “Мелодія серця” або “Небезпечна”. Причина популярності їх треків проста: це окремі історії про людські стосунки, почуття, дружбу і все те, що оточує музикантів в житті. Приходьте на концерт, щоб почути пісні СКАЙ наживо і назавжди запам’ятати цей момент!

Музиканти обіцяють, що буде красиве шоу, від якого неможливо буде відірвати очей! А що вже говорити про звук? СКАЙ в супроводі симфонічного оркестру Збройних Сил України зіграють кращі хіти за двадцять років. Тому море драйву та позитиву гарантується.

Не пропустіть унікальну можливість отримати приголомшливі емоції 13 лютого о 16:00 та 19:00, у ПК “Березіль”.

Квитки можна придбати онлайн та у касах: kasa.in.ua, karabas.com.

Попередня стаття

На Тернопільщині дитина чекала лікарів, бо “швидка” застряла в снігових заметах

Наступна стаття

58-річний тернополянин пробіг 43 км з голим торсом за 4 години 23 хвилини

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.