У Тернополі з 17 жовтня стартує опалювальний сезон

У Тернополі з 17 жовтня офіційно стартує опалювальний сезон. Увімкнули опалення з 10 жовтня вже в усіх медичних закладах. Наступного тижня обігрівати почнуть помешкання тернополян.

Рішення про початок нового опалювального періоду з 2023 по 2024 роки прийняли на засіданні виконавчого комітету міської ради в п’ятницю, 13 жовтня. До цього опалення вже увімкнули в медичних закладах, зокрема в Тернопільській обласній дитячій лікарні та в пологовому будинку міської лікарні №2.

«У зв’язку зі зниженням середньодобової температури повітря, з вівторка, 17 жовтня, розпочнеться новий та інших споживачів Тернополя», – зазначили в Тернопільській міській раді.

Водночас в міській раді зазначили, що нормалізація самого технологічного процесу опалення триватиме приблизно три дні. В цей час посилено працюватимуть аварійні служби, які цілодобово проводитимуть необхідні ремонтні роботи.

У КП «Тернопільміськтеплокомуненерго» просять споживачів допускати їхніх працівників до заповітрених труб в квартирах на верхніх поверхах, або в під’їздах. Адже в підприємстві зазначають, що дуже часто через небажання відчинити двері чи відсутність господарів подача опалення може затриматися для всіх мешканців багатоквартирного будинку.

Попередня стаття

Воїн з Тернопільщини, який втратив на війні обидві руки, готується до протезування у США

Наступна стаття

В Україні стартує безоплатний IT-курс для жінок із деокупованих територій

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.