Млинці по-тернопільськи допоможуть схуднути (Відео)


Масляна, Масниця  Сиропуст чи  Сирна неділя так називають традиційне слов’янське свято, що відзначається протягом тижня перед Великим постом. Цього року  Масляна починається 12 лютого і триватиме до 18 лютого включно. Традиційною стравою на свято є млинці.

Відомий тернопільський ресторатор Ігор Парій спеціально для глядачів інтернет-телебачення «МедіаТОР» ділиться рецептом дієтичних млинців.

 

Що потрібно для приготування дієтичних млинців:

  • 0,5 л маслянки
  • 200 гр кефіру (1%)
  • 2 яйця
  • 200 гр житнього борошна та солоду
  • 1 ст. л. меду
  • 1 ч. л. кориці
  • 1 ч. л. ванільного цукру
  • 1 ст. л. олії

 

Як приготувати дієтичні млинці:
Житнє борошно та солод просіяти. Додати пів чайної ложки «Поташу»,  чайну ложку кориці та ванільного цукру, дрібку солі.

Маслянку підіграти до 30 градусів. Додати кефір. Окремо збити 2 яйця, змішати з медом. Суміш додати до молочних продуктів і перебивати поступово добавляючи муку. До готової суміші додати 1 столову ложку олії.

По консистенції тісто на млинці повинно бути схожим на рідку сметану.

Смажити млинці на розпеченій сковорідці, злегка змазаній рослинною олією. Після кожен млинець змастити маслом.

 

Попередня стаття

На тернопільському ринку жінка торгувала краденими елітними парфумами

Наступна стаття

На Тернопільщині пильна сусідка врятувала квартиру від грабіжників

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.