Пільги на проїзд і безкоштовне навчання пообіцяв міський голова Тернополя громадам, які приєднаються

Згідно з перспективним планом, до Тернопільської громади увійдуть чотири сільські ради: Курівецька, Чернихівська, Малашівська, Кобзарівська. Сьогодні міський голова Тернополя Сергій Надал коментує рішення, прийняте виконавчим комітетом щодо пільг та соціальних послуг для цих громад.

 

Очільник краю, зокрема, повідомив, Тернопіль – місто самодостатнє. Ті, хто мають бажання приєднатися, можуть це зробити. Примушувати ніхто нікого не буде. Приєднання до обласного центру відбуватиметься виключно на добровільних засадах. Громади, які приєднаються, отримають:

– безоплатне надання медичної допомоги, безоплатні рецепти та зубне протезування;

– безкоштовні освітні послуги, зокрема, в дошкільних та позашкільних навчальних закладах, закладах культури і фізичної культури;

– безкоштовний проїзд у громадському транспорті на рівні з пільговиками. Це стосується тих, хто на законних підставах має право на ці пільги.

 

 

Як поліпшиться життя мешканців цих сіл – дивіться НАЖИВО на сторінці МедіаТОР. Дізнавайтеся новини першими разом з нами!

Попередня стаття

Жителям сіл, що приєднаються до Тернопільської громади, обіцяють пільги (Наживо)

Наступна стаття

Головування в родині – справа виключно добровільна, – Леся Поліщук

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.