У Тернополі затримали п’яного водія та озброєного пасажира з наркотиками

20 червня близько 2-ї години ночі на проспекті Степана Бандери у Тернополі патрульні помітили автомобіль Hyundai, який порушив правила дорожнього руху. Водій автівки зупинився. Окрім нього, в салоні знаходився ще один пасажир.

 

При спілкуванні з 29-річним керманичем інспектори помітили ознаки алкогольного сп’яніння. Пасажир поводився дивно – нервував, намагався уникнути зорового контаку з поліціантами, спробував заховати барсетку. Інспекторам це видалося підозрілим і вони попросили показати її вміст. Однак громадянин категорично відмовився.

 

На місце події патрульні викликали слідчо-оперативну групу. При поверхневій перевірці у 30-річного громадянина виявили 9 поліетиленових пакетиків з речовинами рослинного походження й таблетки, які ймовірно містять наркотичні речовини. Також знайшли у нього предмет, схожий на пістолет. Знахідки вилучили і передали на експертизу.

 

На водія-правопорушника патрульні склали адмінпротокол за ч.2 ст.130 КУпАП (керування у стані сп’янвння) та винесли постанову за ч. 2 ст.126 КУпАП (керування особою, яка не має права керування таким транспортним засобом. Триває слідство. Повідомляє Патрульна поліція Тернопільської області.

Попередня стаття

На Тернопільщині оштрафували трьох екс-депутатів міської ради

Наступна стаття

На Бережанщині чоловік пограбував 9-річного хлопчика

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.