У центрі Тернополя висадять тридцять екзотичних дерев

На вул. Чорновола триває реконструкція пішохідної алеї, під час якої заплановано висадити близько 30 саджанців червонолистих кленів. Відтак, старі каштани, які тут ростуть ще з 60-тих років, зрізують.

 

Рішення замінити існуючі дерева на екзотичні клени було прийняте через те, що каштани, які зараз знаходяться на вул. Чорновола, є сухостійні та вже досягли своєї вікової межі. Окрім того, на відміну від каштанів, корінь червонолистих кленів не має здатності до розгалуження, відтак не пошкоджуватиме дорожнє покриття та фасади будинки.

 

Після реконструкції дорожнього покриття на вул. Чорновола буде висаджено два ряди 5-7-и річних екзотичних дерев (загалом 30 штук. Повідомляють в Тернопільській міській раді.

 

 

Попередня стаття

Щури атакують багатоповерхівку Тернополя (Відео)

Наступна стаття

Хвилі Тернопільського ставу розсікали драгонботи (Відео)

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.