У День Незалежності колектив “МедіаТОРа” відзначає свою першу річницю (Відео)


Телебачення у зручному форматі та у будь-якому місці. Вже рік тернполяни користуються превагами новітніх технологій. Сьогодні, у День Незалежності України, Перше інтернет-телебачення Тернопільщини “МедіаТОР” відзначає річницю створення.

 

Новини, аналітичні програми, стріми з найгарячіших точок – у вашому телефоні, планшеті чи комп’ютері. Наживо, або максимально швидко – основний критерій роботи медіаторівців, – зазначає шеф-редактор Першого інтернет-телебачення Тернопільщини «МедіаТОР» Надія Березюк.

– Ми сформули команду, ми сформували почерк. Було не легко, бо ми першопрохідці у цій сфері, але нині нам є чим пишатись. У нас – сталий унікальний контент, у нас постійний глядач. І формат матеріалів, які ми виготовляємо повністю підлаштований під носії, з яких нас дивляться.

 

За рік роботи онлайн включення з найгарячіших подій відбулося із Теребовлі, Чорткова, Збаража, Почаєва,Ланівецьі навіть із Києва.  З нагоди своєї річниці команда замахнулась на ще масштабніший проект: в один ефір ми об’єднаємо стріми із десятків країн світу, – каже директор Першого інтернет-телебачення Тернопільщини «МедіаТОР» Сергій Русаков.

– Коли я пригадую перші виходи  наживо. Це було хвилювання в усього колетиву, і в оператора стрімера, і в випускового режисера, і ведуча переживала, і та журналіста, яка супроводжувала стрім текстово. Одним словом: на годину стріму, вся редакція зупинялась і вболівала, щоб все вдалось.

 

А вдалося багато. За рік роботи в гостях у медіатора побували відомі люди краю та України. Окрім аналітичного проекту «Позиція», медіаторівці дивували глядачів креативними проектами таким як «Краса в тобі», «Посскриптум», дитячим проектом «Я маю право» та аграрними новинками. Робили підсумки тижня у тижневику «У фокусі», розповідали про цікаві речі у тизерах.

 

На сьогодні підписниками сторінки Медіатора у фесбук є 5 з поливиною тисяч людей, щотижня сайт читають понад 30 тисяч людей, активно зростає аудиторія у Твіттері та Інстаграмі. Віднедавна підбірку новин можна прочитати ще й в розсилці на каналі Телеграм. У МедіаТОРі переконані, рік – це фундамент. Тож дякують глядачам за довіру і обіцяють, що далі буде ще цікавіше.

Попередня стаття

У центрі Тернополя демонтують рекламні вивіски

Наступна стаття

Щоб в кожного українця на столі був запашний хліб, – працівники Агрохолдингу про Незалежності та мрії (Відео)

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.