У Тернополі для тролейбуса №7 скасували зупинку “Залічний вокзал”

Від сьогодні у Тернополі тролейбуси маршруту №7, які курсуватимуть у напрямку вулиці Бродівська, матимуть нову зупинку – «Вулиця Богдана Хмельницького», біля кафе «Цибулька». Натомість для зазначеного маршруту скасували зупинку «Залізничний вокзал». Зміни внесли на прохання мешканців будинків на вулицях Бродівська, Промислова та Лук’яновича. 

 

Розклад руху тролейбусів маршруту №7 залишається без змін. Обидві зупинки розділені між маршрутами за двома напрямками. Зокрема, Зупинка «Залізничний вокзал»обслуговує пасажирів, які їдуть у напрямку “Сонячного” масиву (тролейбуси №№3, 4, 5, 8, 9).

 

Натомість зупинкою «Вулиця Богдана Хмельницького» користуються тернополяни і гості міста, яким необхідно доїхати до вулиць Бродівська, Лук’яновича і масиву «Новий Світ» (тролейбус №7). Повідомляє прес-служба Тернопільської міської ради.

 

Попередня стаття

На Театральному майдані сотня рятувальників та десяток пожежних машин (НАЖИВО)

Наступна стаття

На Тернопільщині ветеран ОВС допоміг затримати розкрадача церков

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.