Замість надати першу допомогу, медики принижували хвору

Фото з соцмереж

“Ніколи не публікую особисті скарги в даній соціальній мережі, але від ситуації, яка сталась ,в мене просто шок.

… медики почали принижувати мене, голос не стишили, я мовчала, але коли вони зайшли до квартири і далі продовжили свої крики та звинувачення, ми просто відмовились від їх послуг… Друзі, а якби людина, яка викликала швидку була вдома одна, якби не мала змоги встати з ліжка, то так і б померла поки лікарі блудили по будинку- однопідїзднику -лабіринту із цифрами, проклинаючи несправний ліфт?! Просто в шоці! Ну, а привітливості, людського ставлення годі й чекати від таких спеціалістів! Про це на своїй сторінці у Facebook Mar’yana Oronovska.

Попередня стаття

У дитбудинку і чотирьох лікарнях Тернополя вже включили опалення (Відео)

Наступна стаття

Відсторонені від навчання діти, мають отримувати знання, – стверджують юристи (Відео)

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.