Сергій Добалюк: «У 2022-му продовжуємо працювати для процвітання Козівської громади!»

Вітання селищного голови Козівської ОТГ Сергія Добалюка з Новим роком та Різдвом Христовим:

«Шановна громадо! Настають новорічні свята. Пригадую, як рік тому в цей час я прийшов на посаду голови Козівської громади. Тоді заручився підтримкою фахівців і людей зі щирими серцями, з якими прагну реалізувати ідеї та потрібні людям проекти. За рік немало вдалося!

Дякую, що не злякались змін. Разом – ми справжня команда! Друзі, різдвяні свята бажаю вам провести в доброму гуморі та здоров’ї. Не забудьте сказати рідним, як сильно ви їх любите!

Козівській громаді – процвітання, оптимізму та достатку! Хай здобутки кожного примножуються і Бог допомагає в добрих починаннях.

З Новим роком та Різдвом Христовим!»

Попередня стаття

Алла Стечишин: «Лише наполеглива спільна праця дасть добрий результат у 2022-му» (Відеопривітання)

Наступна стаття

«У 2022-му бажаємо впевненості й натхнення на саморозвиток», – Тарас та Ірина Демкури (Відеопривітання)

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.