У Тернополі з Нового року подорожчає проїзд

Фото з соцмереж

Фото з соцмереж
З 2 січня 2018 року проїзд у громадському транспорті Тернополя подорожчає. Почне діяти диференційований тариф на проїзд, відповідно до якого, вартість квитків залежатиме від наявності картки тернополянина «Файна карта».
Отже, власники карток  оплачуватимуть за проїзд за старими тарифами – 3 гривні у тролейбусі та 4 гривні у маршрутці. Пасажири, які не матимуть «Файної карти» оплачуватимуть за проїзд на 1 гривню дорожче – 4 гривні у тролейбусі та 5 гривень у маршрутці. Рішення про затвердження нової дати повного впровадження безготівкової оплати прийняли на засіданні виконкому 20 грудня.
Оформити персоніфіковану «Файну карту» можна як у ЦНАПі, в Управлінні соцполітики міськради, так і онлайн. Послугою через Інтеренет можуть скористатися учні/студенти та інші мешканці Тернополя, які проживають чи працюють у місті. Не зможуть заповнити онлайн-форму лише пільговики. Адже виготовлення такої карти потребує підтвердження права на пільгу і виготовляють картку для пільговиків та пенсіонерів безкоштовно.
Варто зазначити, що виготовлення персоніфікованої «Файної карти» займає 25 календарних днів. Неперсоніфіковані ж картки-проїзні можна придбати у пунктах продажу або ж оформити в режимі «онлайн».
Попередня стаття

Кінець грудня – з мокрим снігом та дощем (Відео)

Наступна стаття

Лікарі страйкують: три місяці без зарплати та перспектива на безробіття (Відео)

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.