Скривджені дружинами чоловіки у поліцію не заявляють

Фото з відкритих джерел

Фото з відкритих джерел

За півмісяця цього року правоохоронців зафіксували вже 34 повідомлення про сімейне насилля. Із них – склали 19 протоколів про адміністративне правопорушення. Поліціанти зазначають, страждають від домашніх сварок не лише жінки, а й чоловіки.  Втім, зазвичай, писати на дружину заяву вони відмовляються.

Найчастіше конфліктні ситуації у родині виникають через те, що один з подружжя зловживає алкоголем або сварки виникають на побутовому рівні. Насилля у сім’ї карають за ст. 173-2 КУпАП. Правопорушення передбачає громадські роботи на строк від 30 до 40 годин або адміністративний арешт на строк до 7 діб.

Ті самі дії, вчинені особою, яку протягом року піддавали адміністративному стягненню за одне з порушень, передбачених частиною першою цієї статті, караються громадськими роботами на строк від 40 до 60 годин або адміністративний арешт на строк до 15 діб. Повідомляє Патрульна поліція Тернопільської області.

Попередня стаття

З режисером, котрий замерз у парку, прощалося півсотні людей (Відео)

Наступна стаття

Відома тернопільська волонтерка просить допомоги

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.