Концерт гурту «ТРІОДА» у Тернополі зібрав аншлаг (Відео)


З оновленим репертуаром та гарним настроєм у Тернопіль завітав гурт «Тріода».  Разом із музикантами гурту Gypsy Фраєр вони представили глядачам святкову концертну програму  “На Різдво додому”. У репертуарі – давні відомі колядки на нові мотиви.

 

Проект «На Різдво додому», – розповідає соліст гурту «Тріода» Андрій Гамбаль, – створений нами спеціально для міста Тернополя. Проте, вирішили відвідати й інші обласні центри, аби поколядувати та пощедрувати разом із земляками, родичами та друзями.

 

На сцені тернопільського драмтеатру артисти виконали близько двох десятків колядок. Більшість з них – добре знані жителями краю. Тож разом із виконавцями співав весь зал.

 

Підспівували тернополяни і добре відомий хіт виконавців «Зима». А ще, з захопленням сприйняли прем’єру написаної «Тріодівцями» щедрівки.

 

Це перший  сольний концерт артистів після проекту «Х-Фактор». Досі вони виступали закордоном. Цього ж року вирішили відсвяткувати зимові свята вдома.

 

У рамках різдвяного туру хлопці заграють ще у трьох містах Тернопільщини. Зокрема, у Теребовлі  – 17 січня,Чорткові  – 25 січня та Козовій – 26 січня.

 

 

 

Попередня стаття

У Кременці через пожежу евакуювали  мешканців багатоповерхівки

Наступна стаття

«Шукаю роботу. Безпритульний», – табличка у руках тернопільського безхатька (Відео)

2 Comments

    Avatar
  • Молодці !!!! Просто супер!!!!

  • Avatar
  • А де можна знайти усі фото з концерту?

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.