Депутату обласної ради, який побив патрульних, повідомили про підозру

Прокурор області В’ячеслав Перч повідомив депутату обласної ради про підозру у скоєнні злочину за ч.2 ст.345 КК України – погрози насильством, та умисне заподіяння працівникові правоохоронного органу побоїв, легких тілесних ушкоджень у зв’язку з виконанням цим працівником службових обов’язків.

 

Слідчі встановили, що депутат обласної ради, діючи умисно, із явною неповагою до працівників правоохоронного органу у зв’язку з виконанням ними своїх службових обов’язків, погрожував нанесенням побоїв і завдав тілесних ушкоджень двом патрульним поліції, у тому числі жінці-інспектору Управління патрульної поліції в місті Тернополі. Розслідування триває. Повідомляє прес-служба прокуратури Тернопільської області.

 

Нагадаємо, депутат обласної ради Олександр Башта 21 листопада 2017 року приїхав до Пенсійного фонду у своїх справах, але не зміг припаркуватися. Місце для інвалідів зайняв таксист. Відтак, викликав патрульних. У результаті, між правоохоронцями та чиновником виник конфлікт. Олександр Башта пояснив тоді журналістам “Першого інтернет-телебачення Тернопільщини “МедіаТОР”, що так вчинив, бо хотів дисциплінувати патрульних.  Відеоматеріал можна переглянути Тут.

Попередня стаття

У тернопільських «надзвичайників» обновки (Відео)

Наступна стаття

Леся Поліщук

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.